top of page

Acerca de

Over 

Wij zijn Van Hoof Services, een Belgisch autobedrijf dat net zoals u gepassioneerd is in de Mazda MX-5. Liefhebbers kunnen bij ons terecht voor de aankoop van een MX-5 en voor het onderhoud en herstellingen aan de MX-5, gaande van carrosseriewerken, motorrevisies tot een nieuwe softtop. 

This is a great place to add a tagline.

"Mijn passie voor voertuigen begon al in mijn tienerjaren, toen ik begon te sleutelen aan motoren van bromfietsen, scooters en motorfietsen. Op mijn zestiende breidde ik mijn interesse uit naar auto's en voltooide ik mijn opleiding als autotechnieker. Na enkele jaren als autotechnieker te hebben gewerkt, nam ik deel aan opleidingen bij Mercedes-Benz België en werd ik uiteindelijk Service Advisor. Hoewel ik genoot van mijn rol als Service Advisor, bleef mijn honger naar kennis en uitdaging groeien. Dit leidde tot mijn beslissing om een avondopleiding Auto-expertise te volgen, wat me uiteindelijk de titel Auto-expert opleverde.

Later besloot ik mijn passie en expertise te delen door Autotechniek te onderwijzen in het secundair onderwijs.

Als Auto-expert heb ik de kans gehad om een breed scala aan voertuigherstellingen te controleren en beoordelen, zowel in Vlaanderen als Nederland. Hoewel ik genoot van mijn werk, merkte ik dat ik mijn liefde voor rijden beetje bij beetje begon te verliezen door de vele tijd die ik op de weg doorbracht.

In 2018 kwam de dag dat ik mijn eerste Mazda MX-5 kocht. Wat een genot om in te rijden! Dit herstelde mijn liefde voor autorijden in volle glorie. Ik besloot dat ik anderen wilde laten genieten van de vreugde van de Mazda MX-5, en dat deed ik door tweedehands Mazda's aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Bij Van Hoof Services delen we dezelfde passie voor Mazda en staan we klaar om u te voorzien van kwaliteitsvoertuigen en uitstekende service. We zijn er trots op om onze liefde voor autorijden met u te delen en u te laten genieten van de opwinding die alleen een Mazda kan bieden."

Joël Van Hoof en Phyllis Kennis, koppel in rode Mazda MX-5 NA Miata. Genieten het mooie weer onder de zon met de cabrio.
bottom of page