top of page

Acerca de

Over 

Wij zijn Van Hoof Services, een Belgisch autobedrijf dat net zoals u gepassioneerd is in de Mazda MX-5. Liefhebbers kunnen bij ons terecht voor de aankoop van een MX-5 en voor het onderhoud en herstellingen aan de MX-5, gaande van carrosseriewerken, motorrevisies tot een nieuwe softtop. 

This is a great place to add a tagline.

Reeds begin mijn tienerjaren was ik al aan het sleutelen aan motoren van bromfietsen, scooters en motorfietsen. Op mijn 16e nam ik hier auto's bij en studeerde daarna af als autotechnieker. Na enkele jaren als autotechnieker te hebben gewerkt, werd ik na enkele opleidingen bij Mercedes-Benz België, Service Advisor. Eenmaal Service Advisor snakte ik naar meer en begon een avondopleiding Auto-expertise. Hierna werd ik trots Auto-expert.
Later koos ik om de lessen Autotechniek te gaan geven aan onze toekomst in het Secundair Onderwijs. 

Als Auto-expert controleerde ik alle soorten herstellingen aan voertuigen in Vlaanderen en Nederland. Hierdoor zat ik veel op de baan en verloor hierdoor beetje bij beetje mijn rijplezier.

Tot ik mijn eerste Mazda MX-5 kocht. Wat een plezier om mee te rijden! Ik had snel mijn drive terug en besloot om meerdere mensen te laten genieten van het rijplezier van de Mazda MX-5. Dit door tweedehands Mazda's aan te bieden aan scherpe prijzen.

bottom of page